top of page

Dr. Kiss Anna

Gyermekgyógyász és gyermektüdőgyógyász szakorvos

Gyermekorvosként és gyermektüdőgyógyászként feladatomnak tartom a betegségek gyógyításán túl a megelőzést és a gondozást is, különös tekintettel az allergiás, asztmás betegekre. Nagyon fontosnak tartom, hogy az asztmás betegek és szüleik ismerjék a betegségüket, jól tudják használni az inhalációs eszközeiket (aminek a betanítására az OEP által finanszírozott rendeléseken sokszor nincs idő), ezáltal hatékonyabbá váljon a kezelésük.

Az antibiotikumok adását csak a legszükségesebb esetekben szoktam javasolni.

Az Erzsébet Gondozóházban található rendelésemre főként az asztmára vagy szénanáthára gyanús, visszatérő hörghurutos, és kruppos, illetve az elhúzódó köhögéssel küszködő gyermekeket várom, de általános csecsemő- és gyermekgyógyászati betegségek gyógyítását is vállalom.

Allergológiai – (bőrpróba) és légzésfunkciós vizsgálatot is tudunk végezni szükség esetén. Diagnosztizált asztma esetén állandó gyógyszerek felíráshoz javaslatot is adok, az érvényben levő jogszabályok szerint.

Az angol nyelvet tudományos munkáim során használom főként, de a napi betegellátás során is hasznát veszem nyelvtudásomnak. Éppen ezért, olyan betegek ellátását is vállalom magánrendelésemen, akik ellátása máshol nyelvi akadályokba ütközik. Gyakorló anyuka vagyok (egy kisfiam van).

dr_kiss_anna_diabetologus-400x600.jpg

Szakterület:

Gyermek-tüdőgyógyászat

Rendelési idő

péntek: 12:00 – 14:00

bottom of page