Erzsébet Gondozóház

Ha nem akar, vagy nem tud várni!

Az Erzsébet Gondozóházban 2012. július 1-től, krónikus betegek járóbeteg szakorvosi ellátását valósítottuk meg. Az Európai Unió támogatásával megvalósuló projekt célja egy olyan egészségügyi szolgáltató központ létrehozása volt, amely a XXI. század építészeti és gépészeti megoldásait alkalmazza, és egyúttal jól eső érzéssel tér be mind a beteg, mind az ott dolgozó egészségügyi szakember.

Intézetünkben jelenleg elsősorban felnőtt, illetve gyermekkorú allergiás és légzőszervi betegekkel, valamint cukorbetegekkel, illetve szemészeti betegekkel foglalkozunk, ezen kívül segítünk a dohányosoknak a leszokásban, valamint az alvás közbeni légzéskimaradások (alvási apnoe) szűrésében. Szombatonként nőgyógyászati magánrendelésre várjuk pácienseinket.

egh.jpg

Küldetésünk

Elsősorban azokra a betegekre számítunk, akik nem tudnak, vagy nem akarnak várni a hagyományos OEP-finanszírozásban működő állami rendelőkben, illetve tüdőgondozókban.
Az Erzsébet Gondozóház földszintje – ahol a magánrendelések folynak – akadálymentesen közelíthető meg.

Az Erzsébet Gondozóház számos nemzetközi klinikai vizsgálat résztvevője. Ezek a vizsgálatok teszik lehetővé új gyógyszerek kifejlesztését, hatásosságuk és relatív ártalmatlanságuk igazolását. A klinikai vizsgálatokban elvárt normák és a magas színvonal automatikusan jelentkezik a klinikai vizsgálatokban részt nem vevő betegek mindennapi ellátásában is.
A rendelést a betegek előzetes bejelentkezés alapján vehetik igénybe a hét bármelyik napján és órájában, amikor a kollégáim és én tudjuk fogadni a pácienseket.

Recepció_2019OKT14.jpg