top of page

Belgyógyászat

A belgyógyászat az orvostudomány egyik legszerteágazóbb területe. A belső szervek kóros elváltozásaival, a kialakult betegségek diagnosztizálásával és azok gyógyításával foglalkozik. Bizonyos esetekben csak egy-egy akut betegséget gyógyít, máskor évekig tartó gondozó szerepet tölt be krónikus betegségek kezelése kapcsán.

Chart & Stethoscope_edited.jpg

A belgyógyászati vizsgálat része a kórelőzmény felvétele, az Ön korábbi leleteinek, zárójelentéseinek megismerése. Ezt követően megvizsgáljuk Önt, szükség szerint helyben elvégezzük a következő vizsgálatokat: EKG, laborvizsgálat, vérnyomásmérés, Hba1C meghatározása, kalibrált hangvilla vizsgálat és boka-karindex mérés. A diagnózis felállítását egy részletes életmód-tanácsadás követi, hiszen ez is elengedhetetlen a passzmentes élethez.  

Rendelésünkön az egyik
leggyakoribb betegség, a 
magasvérnyomás-betegség átfogó diagnosztikája, kezelése, gondozása vált elérhetővé.

2023. januárjától infúziós terápiák is igénybe vehetőek az Erzsébet Gondozóházban, Dr. Koncz Judit belgyógyász szakorvos örömmel segít kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet.

KJ.png

Dr. Koncz Judit

belgyógyász, hypertonológus

Rendelésemen szeretettel várom Önt, ha  magasvérnyomás-betegséggel küzd, műtét előtt áll és belgyógyászati szakvéleményt szeretne, túlsúllyal küzd, vagy szeretné felmérni általános állapotát és szív-érrendszeri rizikóját.

bottom of page