top of page

Dietetika

A dietetikus segít az egészséges táplálkozási szokások kialakításában, az eddigi életmód figyelembe vételével. Mellőzi a divatdiéták alkalmazását, hiszen ezek rövidtávú sikert ígérve, hosszútávon nehezen fenntarthatók, rengeteg korlátozással. Segít a már kialakult betegségek étrendi kezelésében, figyelembe véve az egyén igényeit, hiszen cipőből sem mindenki egy méretet hord.

Healthy Food

Jász Fanni dietetikus segít Önnek:

  • az egészséges táplálkozási szokások kialakításában

  • testsúly rendezésben szigorú étrendi megszorítások nélkül

  • eloszlatja az interneten olvasott, ismerőstől hallott tévhiteket

  • a táplálkozással kapcsolatos betegségek megelőzésében

  • receptötletekkel (a salátán túl is van élet) támogatva az egészséges táplálkozást

  • étrend összeállításával könnyíti a gyakori „mit egyek ma?” kérdést

Miért tud ebben segíteni a dietetikus, hiszen ebben bárki más is tudna segíteni? A dietetikus a táplálkozással foglalkozó diplomás szakember, aki 4 éven keresztül sajátította el a szakmát, folyamatos továbbképzésekkel, szakirodalom olvasásával fejleszti tudását, hogy naprakész legyen és különbséget tudjon tenni a valódi táplálkozással kapcsolatos szakirodalom és a bulvár által ígért 2 nap alatt -4 kg fogyás cikkek között.

Jász Fanni_edited_edited_edited.jpg

Jász Fanni

dietetikus,

sport-specifikus dietétikai szakember

A dietetikai tanácsadás során megismerem az Ön étkezési szokásait, életmódját, testösszetételét, majd ezek alapján tűzzük ki a közös célt (rövid és hosszú távú egyaránt). 

Dietetikusként azt vallom, hogy az életmódváltás hosszú távon sikeres és fenntartható legyen, a lehető legkevesebb megszorítással, lemondással.

bottom of page