top of page

Dr. Kiss Anna

Gyermek-tüdőgyógyász

Gyermekorvosként és gyermektüdőgyógyászként feladatomnak tartom a betegségek gyógyításán túl a megelőzést és a gondozást is, különös tekintettel az allergiás, asztmás betegekre. Nagyon fontosnak tartom, hogy az asztmás betegek és szüleik ismerjék a betegségüket, jól tudják használni az inhalációs eszközeiket (aminek a betanítására az OEP által finanszírozott rendeléseken sokszor nincs idő), ezáltal hatékonyabbá váljon a kezelésük.

Az antibiotikumok adását csak a legszükségesebb esetekben szoktam javasolni.

Az Erzsébet Gondozóházban található rendelésemre főként az asztmára vagy szénanáthára gyanús, visszatérő hörghurutos, és kruppos, illetve az elhúzódó köhögéssel küszködő gyermekeket várom, de általános csecsemő- és gyermekgyógyászati betegségek gyógyítását is vállalom.

Allergológiai – (bőrpróba) és légzésfunkciós vizsgálatot is tudunk végezni szükség esetén. Diagnosztizált asztma esetén állandó gyógyszerek felíráshoz javaslatot is adok, az érvényben levő jogszabályok szerint.

Az angol nyelvet tudományos munkáim során használom főként, de a napi betegellátás során is hasznát veszem nyelvtudásomnak. Éppen ezért, olyan betegek ellátását is vállalom magánrendelésemen, akik ellátása máshol nyelvi akadályokba ütközik. Gyakorló anyuka vagyok (egy kisfiam van).

Dr. Kiss Anna

Rendelési idő

péntek: 12:00 – 14:00

bottom of page