top of page

Dr. Toldi László

Szülész-nőgyógyász

Dr. Toldi László, szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. 2003-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, azóta aktívan dolgozom a szülészet-nőgyógyászat területén. 2009 januárja óta a Bajcsy Zsilinszky Kórház alkalmazásában állok, ezt megelőzően Kistarcsán, a Flór Ferenc Kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán végeztem orvosi tevékenységemet.​ Házas vagyok, négy kicsi gyermek apukája. Gyermekeim jelenlegi munkahelyemen születtek (a szüléseken APAKÉNT vettem részt), így megfelelő tapasztalat birtokában és nyugodt szívvel ajánlom Önöknek is a Bajcsy Zsilinszky Kórházat!​A kórházról sok-sok információt olvashat, illetve képeket is megtekinthet a www.bajcsyszul.hu honlapon.​


Saját honlapomon sok hasznos információval tudok szolgálni a várandósság, a terhesgondozás, a szülés és a szülészet-nőgyógyászat más területein is.​Ha Ön teljes körű nőgyógyászati vizsgálatot (fizikális vizsgálat, ultrahangos vizsgálat, konzultáció), rákszűrést, terhesgondozást (NST), műtéti konzultációt szeretne, vagy fogamzásgátlási megoldáson gondolkozik, illetve ha a felsoroltakon kívül más kérdése, problémája van a szülészet-nőgyógyászat terén, kérem keressen bizalommal az Erzsébet Gondozóházban!

A nőgyágyászati szakrendelésre időpontot Dr. Toldi László saját honlapján tud foglalni. Az "Időpontfoglalás" ikonra kattintva, átirányítjuk a Doktor Úr honlapjára.

Dr. Toldi László

Rendelési idő

szombat: 08.00-14.00

bottom of page