top of page

Dr. Zeidler Ákos

Kardiológus

2004-ben szereztem általános orvosi diplomát a Semmelweis Egyetemen cum laude minősítéssel.  Ezt követően 2010-ben belgyógyászatból, 2014-ben kardiológiából szereztem szakképesítést. 2017-ben európai majd hazai echocardiographiás licenszvizsgát szereztem.

Nagy gyakorlatom van szívultrahang vizsgálatok végzésében, ezért kardiológiai magánrendelésemen is végzek a szívultrahang vizsgálatot.


2004-tól 2010– ig a Péterfy Sándor Utcai Kórház Kardiológia Osztályán dolgoztam a Coronaria Őrzőben, majd 2015 áprilisáig a  Bajcsy-Zsilinszky Kórház Kardiológiai Osztályán dolgoztam szakorvosjelöltként majd szakorvosként. Ezen idő alatt sokféle kardiológiai beteg ellátásában vettem részt, mint hypertónia, szívelégtelenség, billentyűbetegségek, akut koronária szindróma, de a gyakori belgyógyászati betegségek kezelésében is van tapasztalatom.  Napi szinten végeztem transthoracalis (mellkasi) echocardiographiás vizsgálatokat, terheléses EKG-kat, értékeltem Holter és ABPM- vizsgálatokat. Transoesophagealis (Nyelőcsőn át történő) echocardiographiás vizsgálatokat kisebb számban végeztem, és lehetőségem adódott szívkatéteres vizsgálatok tanulására is a Budai Irgalmasrendi Kórházban. 2015 júniusától a kórházi ellátást abbahagytam, az Erzsébet gondozóházon kívül Veresegyházon a Misszió Egészségügyi Központ kardiológiai szakrendelésén, illetve az alapellátásban veszek részt.


Dr. Zeidler Ákos

Rendelési idő

kedd: 9:00-13:00

bottom of page